We leven in een technische wereld. Bepaalde technologische en elektronische snufjes zijn ook niet meer weg te denken nu we in 2020 leven. Denk aan onze telefoon. Onze generatie y, ook wel de millennials genoemd, zijn bijna opgegroeid met een telefoon in hun hand. Het is dan ook niet zo gek dat deze generatie niet veel beter kent. Naast de telefoon zijn er ontzettend veel andere technologische ontwikkelingen geweest de afgelopen jaren. Wij benoemen er graag een paar die je kunt toepassen in je huis!

Google home

We kennen onderhand de naam Google home allemaal wel. Google home is eigenlijk een speaker die je overal in je huis kan plaatsen waar je wil. De speaker heeft een cilinder vorm en is afgewerkt met allerlei verschillende kleuren led lichten. Er zit een microfoon in verwerkt, want het grootste herken punt aan Google Home is natuurlijk de stem die tegen je terugpraat wanneer je vraagt om wat uit te voeren. Met Google home kan je Spotify afspeellijsten laten afspelen, lampen mee aan laten zetten die eraan zitten gekoppeld, ga zo maar door. Het is dus eigenlijk een assistente voor jou in je huis. Simpele taken zoals alle lampen in huis aanzetten worden een stuk makkelijker gemaakt. Niet iedereen doet mee aan deze trend. Het is natuurlijk ook niet vanzelfsprekend dat iedereen van deze technologische ontwikkelingen houdt. Toch zitten er een aantal liefhebbers tussen.

TV

Voor de tv heb je ook allerlei verschillende soorten accessoires. Iets wat je nu ook steeds vaker ziet, is dat de boxen van de tv worden vervangen voor een soundbar. Een soundbar kopen is tegenwoordig helemaal niet zo gek meer. Je hebt allerlei verschillende soorten soundbars. Een soundbar met subwoofer is een populaire. Het handig aan een soundbar kopen, uberhaubt een soundbar met subwoofer, is dat je geen los apparaat meer hoeft aan te sluiten. Wat je vaak ziet is een hangend tv-scherm waarbij de soundbar op een tv-meubel staat. Het is niet alleen erg praktisch, maar ziet er ook nog eens klassiek in je woonkamer uit. Goed geluid tijdens het kijken van een film of je serie is natuurlijk erg belangrijk. Geluid doet ontzettend veel en kan een film of serie alleen maar beter maken. Je kunt het ook zo bekijken: je investeerd eenmalig in een goede soundbar. Zo hoef je nooit meer kaarten te kopen voor de bioscoop, aangezien je je woonkamer kan intoveren in een kleine bioscoopzaal!