Gouda, een prachtige stad in het midden van het Groene Hart. De stad is als vergaderlocatie ideaal gelegen in de randstad en is goed bereikbaar. Wanneer je op zoek bent naar sfeervolle locaties voor vergaderingen, een teambuilding dag of een internationaal congres, dan heb je in Gouda heel wat opties. In deze blog hebben we een greep uit de vele opties uiteengezet.

Stadhuys Gouda

Dit zou één van de mooiste monumentale panden van Nederland zijn. Het is gebouwd in de vijftiende eeuw en staat midden in het historische stadshart van Gouda. Het pand kenmerkt zich door den schitterende marmeren vloeren en glas-in-loodramen. Een unieke locatie, die je ook voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, een seminar of productpresentatie kunt boeken.

Er zijn ruim tien zalen die voor zowel kleine als grote groepen kunnen worden ingedeeld. Het historische interieur is toch uitgerust met alle benodigdheden voor een zakelijke meeting. Daarbij kun je een informele borrel houden op Het Borders, dat uitzicht heeft op de grote markt.

De bereikbaarheid van deze locatie is daarbij zeer goed. Het Stadhuys ligt op 10 minuten afstand van het centraal station van Gouda en heeft ruim voldoende parkeergelegenheid. Al met al een zeer goede locatie dus!

Best Western Plus City Hotel

Midden in het historische centrum van Gouda vind je dit stadshotel. Volgens de reviews op internet is het een fijne en karakteristieke vergaderlocatie. Het hotel met bijzonder interieur staat in het teken van de geschiedenis van Gouda.

Het hotel heeft maar liefst zeven multifunctionele zalen waarbij je kunt kiezen uit verschillende opstellingen. In totaal kunnen er tot wel 500 personen terecht op de locatie. Het heeft een eigen restaurant dat opvalt door een grote lichtkoepel. Daarbij heeft het hotel een bar waar je een meeting informeel kunt afsluiten.

Dit in combinatie met de centrale liggen van het hotel, maakt het een zeer interessante optie voor internationale bijeenkomsten, trainingen en meetingen, waarbij ook een overnachting mogelijk is.

Boek de perfecte locatie via Onemeeting

Via Onemeeting kun heel gemakkelijk een vergaderlocatie Gouda boeken die past bij het soort meeting dat je wilt organiseren. Bij Onemeeting weten ze hoe belangrijk de juiste locatie is voor een succesvolle bijeenkomst. Wanneer je op zoek bent naar een passende locatie, eenmalig of periodiek, dan kun je hier altijd bij geholpen worden. Wanneer je vaker een locatie zou willen boeken, dan kun je ook een contract nemen via Onemeeting. Dit is veelal voordeliger dan losse boekingen en je bent zo verzekerd dat de locatie is toegespitst op jouw wensen.