De zomer is helaas weer bijna voorbij, wat betekent dat het langzamerhand weer kouder gaat worden. Dit betekent dat het weer tijd wordt voor warme truien en de verwarming volop aan. Helaas is de aanschaf van een cv ketel erg duur, waardoor er vaak nog maar een extra laag aan wordt getrokken om zo kosten te besparen. Daar is nu gelukkig een goedkopere oplossing voor! Een cv ketel huren ontneemt je alle hoge kosten, maar zorgt er wel voor dat jij deze winter in heerlijk warm huis zit.

Geen onverwachte kosten

Bij een cv ketel huren komen geen onverwachte kosten kijken. Je betaalt een vast bedrag per maand om een cv ketel te huren en bij sommige verhuurders eenmalig een bedrag aan installatiekosten. Dat zijn tevens alle kosten gelijk. Je kunt al een cv ketel huren vanaf 15 Euro per maand. Op huren.nl kun je de verhuurders met elkaar vergelijken. Als je een cv ketel huurt, wordt het onderhoud en eventuele de reparaties uit handen genomen. Ook zijn de voorrijkosten, arbeidsloon of kosten voor specifieke onderdelen niet voor jou. Dit is erg fijn, aangezien je zo weinig omkijken hebt naar je gehuurde cv ketel, maar je wel alle voordelen ervaart. Een cv ketel huren zorgt er zo voor dat je geen kou lijdt deze winter, zonder dat je je spaarpotje daarvoor moet legen.

Een cv ketel huren vs. Een cv ketel leasen

Wat ook een optie is, is het leasen van een cv ketel. Maar wat is dan het verschil met een cv ketel huren? Een cv ketel huren heeft een aantal voordelen ten opzichte van leasen. Bij het leasen van een cv ketel krijg je vaak de cv ketel als eigendom. Echter, een cv ketel die al vaak is gebruikt zal zorgen voor hogere energiekosten. Een cv ketel huren is dus efficiƫnter. Ook krijg je vaak bij het leasen van een cv ketel een Bureau voor kredietregistratie. Wil je op korte termijn een huis kopen? Zwaai dan maar naar je hypotheek.

Welke cv ketel past bij mij?

Indien je een cv ketel wil huren, moet je even kijken welke past bij jouw situatie. Er zijn namelijk verschillende cv ketels te huur. Een cv ketel huren neemt ongeveer vier uur aan installatietijd in beslag. Er zijn verschillende soorten ketels. Het aantal benodigde aan kW hangt af van hoe groot jouw woning is. Er zijn verschillende soorten voor kleine, gemiddelde en grote huishouden. Tevens kun je een cv ketel huren voor op twee punten tegelijk. Daarnaast kun je een VR- cv ketel huren of een HR- ketel. Dit heeft alles te maken met het rendement dat gebruikt wordt. Voor alle informatie en vragen kun je een kijkje nemen op huren.nl.